Disclaimer

Ondanks de constante zorg en aandacht die wij aan de samenstelling van de website van Adaccount besteden, is het mogelijk dat informatie die op deze site wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Adaccount is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Alle op deze site genoemde informatie is geheel vrijblijvend en het gebruik ervan is geheel voor de verantwoording van de gebruiker.

Actualiteit:
Hoewel deze site regelmatig wordt geupdated en wij ernaar streven om correcte en actuele informatie te geven, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is.

Foto's en informatie:
Het is niet toegestaan om teksten en afbeeldingen van deze site te kopiëren en/of dupliceren zonder toestemming van Adaccount. Indien u bezwaren heeft tegen plaatsing van foto's en/of afbeeldingen, kunt u contact opnemen met Adaccount